Защо админа заряза играта
#1 Removed user 01.12.2012 12:21
Red rockets
1507 Posts

Давайте вместо да подскачаме и ругаем за поредния бъг всеки да предположи истинската причина за оттеглянето на админа от играта. Дали е болен, женен, започнал работа или нещо друго. Да се надяваме позналия правилния отговор ще получи награда...Примерно "преиграване на бъгясал мач" :D :D :D
Дайте да не се ядосваме, че то се видяло файда няма, ами да се повеселим малко:)

И така моето предположение е, че админа е изпаднал в луда любов и някоя мома му е взела акъла и цялото свободно време...

#2 Removed user 01.12.2012 12:27
Blue hawks
90 Posts

според мен е спечелил от тотото

#3 Removed user 01.12.2012 12:31
Knights
86 Posts

This post has been removed

#4 Removed user 01.12.2012 12:38
RedStar
572 Posts

<blockquote><h3>M A G N U M написа:</h3>spored men pak e lubov ma mujka- probval q e, haresalo mu e i sega nqma spirane</blockquote>
:D :D :D Според мен толкова си може.И друг път съм му го казвал.Даже ми се обиди и ме банна,ама на кой му пука.:D

#5 Removed user 01.12.2012 12:39
BatIcho
252 Posts

Вие май нямата какво да правите

#6 Removed user 01.12.2012 13:35
Blue hawks
90 Posts

има си парички сигурно,щом тез 2000 лв не го интересуват много;) поне да даде играта на друг,че ако се разработи ще падат поне по 10бона на месец па и ние айляците ще си губим времето и парите тука

#7 Removed user 01.12.2012 16:21
BatIcho
252 Posts

1-знаеш ли колко системи и програми потдържат играта изобщо имаш ли си на представа 2-когато има проблем никога неможе да се оправи моментално особенно ако е срив във системата 3-сигорен сам че повечето от вас които хилят тук и идея си нямат как се подаржа играта и колко време се отделя на ден и дали админи или мързела както го наричате не иска да има свободно време което да отделя за себеси и за приятели семеиство както и да е каквато и игра да е има багове особено при онлайн игрите вие какво очаквате да няма и едно багче и една грешка е това няма как да стане като не ви харесва не деите да играите какво мислите че промените като се щракне със пръсти и оп стават е не става така всичко с времето си (beer)

#8 КORECOM 2017 01.12.2012 16:49
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Когато има игра... има и бъгове... реакцията е добра като време при положение, че играта не се поддържа от многоброен екип на смени... но явно за друго 2те хиляди не стигат...

...това, което го няма е отношението и ясната информация...

...и явно няма да го има... а така трудно става Хубава игра...

Нека не се нервираме - да мислим за идващата Коледа... а ако някоя промоция Ви изкуши да шибнете няколко СМС-а... що ли пък да не ги насочите за нещо друго - рекламите тепърва ще станат безброй... благотворително, утешително... а ако имате излишни пари за харчене в повече - ми купете си някой Коледен подарък - от това със сигурност ще Ви стане приятно;)

Иначе грешки стават... и се поправят... и се прощават...

#9 Removed user 01.12.2012 18:41
Dirt devils
1785 Posts

не знам.....тук съм без коментар...:x :x :x абе едва ли я е зарязал,ама малко трябва да стегне;)

#10 Removed user 01.12.2012 19:39
CSKA Sofia
1502 Posts

Защото го мързи да си мръдне пръста за тая затъваща игра аа вие продължавате да му пълните джоба !!!